Bozsidár - A Bozsidár név jelentése, Bozsidár névnapjai, Bozsidár név becézése és más érdekességek:

● A Bozsidár név eredete: szláv

● A Bozsidár név jelentése:

Isten ajándéka.

● A Bozsidár név becézése / Bozsidár becenevei:

Bozsi, Zsidi, Zsidár, Zsidárka, Ozsi

● Bozsidár névnapja:

november 9.
● A Bozsidár név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bozsidár név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bozsidár névről? Görgess lejjebb!
A Bozsidár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bozsidár névről

● A Bozsidár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bozsidár név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Bozsidár névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Bozsidár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bozsidár név ? Jó helyen jársz!
A Bozsidár: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bozsidár név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Bozsidár név magánhangzói: Á, I, O,
A Bozsidár név mássalhangzói: ZS, B, D, R,
A Bozsidár név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Bozsidár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bozsidár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bozsidár névvel kapcsolatban. a Bozsidár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bozsidár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bozsidár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bozsidár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bozsidár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bozsidár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bozsidár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!