Elmó - Az Elmó név jelentése, Elmó névnapjai, Elmó név becézése és más érdekességek:

● Az Elmó név eredete: germán

● Az Elmó név jelentése:

mindenütt híres, nemes kard ( Az Elmár önállósult becézője. )

● Az Elmó név becézése / Elmó becenevei:

Elmi, Elmus, Elmike, Elmuska, Momó

● Elmó névnapja:

július 29.
● Az Elmó név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Elmó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Elmó névről? Görgess lejjebb!
Az Elmó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Elmó névről

● Az Elmó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Elmó név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + M ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 18 ( 1 + 8 )
Az Elmó névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Elmó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Elmó név ? Jó helyen jársz!
Az Elmó: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Elmó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Elmó név magánhangzói: E, Ó,
Az Elmó név mássalhangzói: L, M,
Az Elmó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Elmó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Elmó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Elmó névvel kapcsolatban. az Elmó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Elmó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Elmó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Elmó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Elmó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Elmó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Elmó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!