Edömér - Az Edömér név jelentése, Edömér névnapjai, Edömér név becézése és más érdekességek:

● Az Edömér név eredete: magyar - kun - török

● Az Edömér név jelentése:

Az Edömér név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● Az Edömér név becézése / Edömér becenevei:

Edő, Edőke, Edu, Edus, Dömi, Dömcsi, Dömus

● Edömér névnapja:

január 14.február 24.
● Az Edömér név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Edömér név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Edömér névről? Görgess lejjebb!
Az Edömér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Edömér névről

● Az Edömér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Edömér név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + Ö ( 4 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 31 ( 3 + 1 )
Az Edömér névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Edömér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Edömér név ? Jó helyen jársz!
Az Edömér: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Edömér név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Edömér név magánhangzói: E, É, Ö,
Az Edömér név mássalhangzói: D, M, R,
Az Edömér név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Edömér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Edömér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Edömér névvel kapcsolatban. az Edömér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Edömér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Edömér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Edömér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Edömér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Edömér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Edömér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!