Ellák - Az Ellák név jelentése, Ellák névnapjai, Ellák név becézése és más érdekességek:

● Az Ellák név eredete: hun - magyar

● Az Ellák név jelentése:

tölgy, uralkodó, kormányzó, király

● Az Ellák név becézése / Ellák becenevei:

Ellus, Láki, Lákus, Ellusz

● Ellák névnapja:

január 5.július 8.
● Az Ellák név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Ellák név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ellák névről? Görgess lejjebb!
Az Ellák az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ellák névről

● Az Ellák név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ellák név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + K ( 2 ) = 14 ( 1 + 4 )
Az Ellák névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Ellák név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ellák név ? Jó helyen jársz!
Az Ellák: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ellák név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ellák név magánhangzói: Á, E,
Az Ellák név mássalhangzói: K, L,
Az Ellák név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ellák névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ellák névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 230 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 143 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ellák névvel kapcsolatban. az Ellák név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ellák név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ellák név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ellák névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ellák név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ellák nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ellák névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!