Emánuel - Az Emánuel név jelentése, Emánuel névnapjai, Emánuel név becézése és más érdekességek:

● Az Emánuel név eredete: héber

● Az Emánuel név jelentése:

velünk az Isten ( A héber eredetű bibliai Immánuél névből származik )

● Az Emánuel név becézése / Emánuel becenevei:

Manue, lMáni, Mánuel, Manó, Emi, Emke,

● Emánuel névnapja:

március 26.
● Az Emánuel név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Emánuel név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Emánuel névről? Görgess lejjebb!
Az Emánuel az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Emánuel névről

● Az Emánuel név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Emánuel név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + M ( 4 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Emánuel névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Emánuel név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Emánuel név ? Jó helyen jársz!
Az Emánuel: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Emánuel név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Emánuel név magánhangzói: Á, E, U,
Az Emánuel név mássalhangzói: L, M, N,
Az Emánuel név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Emánuel névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Emánuel névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Emánuel névvel kapcsolatban. az Emánuel név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Emánuel név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Emánuel név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Emánuel névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Emánuel név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Emánuel nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Emánuel névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!