Ildefonz - Az Ildefonz név jelentése, Ildefonz névnapjai, Ildefonz név becézése és más érdekességek:

● Az Ildefonz név eredete: germán

● Az Ildefonz név jelentése:

harcra kész

● Az Ildefonz név becézése / Ildefonz becenevei:

Defó, Fonzi, Fonzus, Ilde

● Ildefonz névnapja:

január 23.
● Az Ildefonz név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Ildefonz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ildefonz névről? Görgess lejjebb!
Az Ildefonz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ildefonz névről

● Az Ildefonz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ildefonz név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + F ( 6 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + Z ( 8 ) = 46 ( 4 + 6 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Ildefonz névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Ildefonz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ildefonz név ? Jó helyen jársz!
Az Ildefonz: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ildefonz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ildefonz név magánhangzói: E, I, O,
Az Ildefonz név mássalhangzói: D, F, L, N, Z,
Az Ildefonz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ildefonz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ildefonz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ildefonz névvel kapcsolatban. az Ildefonz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ildefonz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ildefonz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ildefonz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ildefonz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ildefonz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ildefonz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!