Imbert - Az Imbert név jelentése, Imbert névnapjai, Imbert név becézése és más érdekességek:

● Az Imbert név eredete: germán

● Az Imbert név jelentése:

nagy, hatalmas, ragyogó, bárd

● Az Imbert név becézése / Imbert becenevei:

Imbi, Imbike, Imbó, Imbus, Berti, Bertó

● Imbert névnapja:

január 15.
● Az Imbert név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Imbert név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Imbert névről? Görgess lejjebb!
Az Imbert az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Imbert névről

● Az Imbert név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Imbert név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) = 31 ( 3 + 1 )
Az Imbert névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Imbert név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Imbert név ? Jó helyen jársz!
Az Imbert: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Imbert név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Imbert név magánhangzói: E, I,
Az Imbert név mássalhangzói: B, M, R, T,
Az Imbert név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Imbert névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Imbert névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Imbert névvel kapcsolatban. az Imbert név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Imbert név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Imbert név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Imbert névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Imbert név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Imbert nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Imbert névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!