Ibrány - Az Ibrány név jelentése, Ibrány névnapjai, Ibrány név becézése és más érdekességek:

● Az Ibrány név eredete: török - magyar

● Az Ibrány név jelentése:

a sokaság atyja ( Az Ábrahám / Ibrahim alakváltozata. )

● Az Ibrány név becézése / Ibrány becenevei:

Ibi, Rány, Rányi, Ibrányka, Rányus

● Ibrány névnapja:

október 9.
● Az Ibrány név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Ibrány név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ibrány névről? Görgess lejjebb!
Az Ibrány az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ibrány névről

● Az Ibrány név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ibrány név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + B ( 2 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 33 ( 3 + 3 )
Az Ibrány névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Ibrány név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ibrány név ? Jó helyen jársz!
Az Ibrány: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ibrány név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ibrány név magánhangzói: Á, I,
Az Ibrány név mássalhangzói: NY, B, R,
Az Ibrány név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ibrány névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ibrány névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ibrány névvel kapcsolatban. az Ibrány név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ibrány név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ibrány név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ibrány névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ibrány név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ibrány nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ibrány névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!