Ixion - Az Ixion név jelentése, Ixion névnapjai, Ixion név becézése és más érdekességek:

● Az Ixion név eredete: görög

● Az Ixion név jelentése:

ixiai ( férfi )

● Az Ixion név becézése / Ixion becenevei:

Ixi, Ixus, Xion, Xionka, Xio

● Ixion névnapja:

március 28.
● Az Ixion név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Ixion név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ixion névről? Görgess lejjebb!
Az Ixion az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ixion névről

● Az Ixion név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ixion név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + X ( 6 ) + I ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Ixion névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ixion név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ixion név ? Jó helyen jársz!
Az Ixion: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ixion név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ixion név magánhangzói: I, O,
Az Ixion név mássalhangzói: N, X,
Az Ixion név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ixion névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ixion névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ixion névvel kapcsolatban. az Ixion név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ixion név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ixion név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ixion névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ixion név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ixion nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ixion névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!