Kemenes - A Kemenes név jelentése, Kemenes névnapjai, Kemenes név becézése és más érdekességek:

● A Kemenes név eredete: magyar

● A Kemenes név jelentése:

kemencés ( A régi magyar Keminüs személynévből )

● A Kemenes név becézése / Kemenes becenevei:

Keme, Nes, Nesi, Neske, Kemi, Kemus, Meneske, Keme

● Kemenes névnapja:

augusztus 21.
● A Kemenes név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kemenes név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kemenes névről? Görgess lejjebb!
A Kemenes az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kemenes névről

● A Kemenes név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kemenes név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Kemenes névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Kemenes név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kemenes név ? Jó helyen jársz!
A Kemenes: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kemenes név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Kemenes név magánhangzói: E,
A Kemenes név mássalhangzói: K, M, N, S,
A Kemenes név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kemenes névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kemenes névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kemenes névvel kapcsolatban. a Kemenes név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kemenes név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kemenes név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kemenes névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kemenes név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kemenes nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kemenes névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!