Kenese - A Kenese név jelentése, Kenese névnapjai, Kenese név becézése és más érdekességek:

● A Kenese név eredete: magyar

● A Kenese név jelentése:

kenézé ( a vezéré, a hercegé, a király vagy a herceg birtoka )

● A Kenese név becézése / Kenese becenevei:

Keni, Kenus, Keneske, Nese, Nesó

● Kenese névnapja:

február 15.július 10.december 13.
● A Kenese név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kenese név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kenese névről? Görgess lejjebb!
A Kenese az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kenese névről

● A Kenese név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kenese név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Kenese névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Kenese név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kenese név ? Jó helyen jársz!
A Kenese: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kenese név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Kenese név magánhangzói: E,
A Kenese név mássalhangzói: K, N, S,
A Kenese név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kenese névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kenese névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kenese névvel kapcsolatban. a Kenese név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kenese név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kenese név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kenese névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kenese név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kenese nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kenese névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!