Kerecse - A Kerecse név jelentése, Kerecse névnapjai, Kerecse név becézése és más érdekességek:

● A Kerecse név eredete: magyar

● A Kerecse név jelentése:

keresztezett, fordított ( A Kerecsen név alakváltozata )

● A Kerecse név becézése / Kerecse becenevei:

Keri, Keru, Kerus, Kerecsenke

● Kerecse névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kerecse név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kerecse név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kerecse névről? Görgess lejjebb!
A Kerecse az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kerecse névről

● A Kerecse név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kerecse név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Kerecse névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Kerecse név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kerecse név ? Jó helyen jársz!
A Kerecse: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kerecse név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Kerecse név magánhangzói: E,
A Kerecse név mássalhangzói: CS, K, R,
A Kerecse név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kerecse névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kerecse névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kerecse névvel kapcsolatban. a Kerecse név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kerecse név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kerecse név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kerecse névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kerecse név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kerecse nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kerecse névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!