Karád - A Karád név jelentése, Karád névnapjai, Karád név becézése és más érdekességek:

● A Karád név eredete: magyar

● A Karád név jelentése:

fekete

● A Karád név becézése / Karád becenevei:

Kari, Karika, Karcsi, Karcsa, Kara, Rádi, Rádus

● Karád névnapja:

január 16.május 28.november 8.
● A Karád név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Karád név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Karád névről? Görgess lejjebb!
A Karád az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Karád névről

● A Karád név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Karád név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + D ( 4 ) = 17 ( 1 + 7 )
A Karád névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Karád név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Karád név ? Jó helyen jársz!
A Karád: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Karád név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Karád név magánhangzói: A, Á,
A Karád név mássalhangzói: D, K, R,
A Karád név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Karád névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Karád névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 273 db K betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 141 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Karád névvel kapcsolatban. a Karád név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Karád név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Karád név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Karád névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Karád név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Karád nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Karád névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!