Krizsán - A Krizsán név jelentése, Krizsán névnapjai, Krizsán név becézése és más érdekességek:

● A Krizsán név eredete: szláv

● A Krizsán név jelentése:

valakihez tartozó

● A Krizsán név becézése / Krizsán becenevei:

Krizsánka, Krizsi, Krizsu, Izsán, Izsánka

● Krizsán névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Krizsán név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Krizsán név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Krizsán névről? Görgess lejjebb!
A Krizsán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Krizsán névről

● A Krizsán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Krizsán név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Krizsán névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Krizsán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Krizsán név ? Jó helyen jársz!
A Krizsán: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Krizsán név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Krizsán név magánhangzói: Á, I,
A Krizsán név mássalhangzói: ZS, K, N, R,
A Krizsán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Krizsán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Krizsán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Krizsán névvel kapcsolatban. a Krizsán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Krizsán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Krizsán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Krizsán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Krizsán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Krizsán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Krizsán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!