Kötöny - A Kötöny név jelentése, Kötöny névnapjai, Kötöny név becézése és más érdekességek:

● A Kötöny név eredete: magyar

● A Kötöny név jelentése:

( lóra termett ) hátsó

● A Kötöny név becézése / Kötöny becenevei:

Köti, Kötike, Kötönyke, Ötöny, Öti, Ötke

● Kötöny névnapja:

március 20.augusztus 7.
● A Kötöny név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kötöny név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kötöny névről? Görgess lejjebb!
A Kötöny az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kötöny névről

● A Kötöny név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kötöny név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + Ö ( 2 ) + T ( 2 ) + Ö ( 2 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Kötöny névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Kötöny név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kötöny név ? Jó helyen jársz!
A Kötöny: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kötöny név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Kötöny név magánhangzói: Ö,
A Kötöny név mássalhangzói: NY, K, T,
A Kötöny név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kötöny névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kötöny névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kötöny névvel kapcsolatban. a Kötöny név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kötöny név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kötöny név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kötöny névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kötöny név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kötöny nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kötöny névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!