Morgan - A Morgan név jelentése, Morgan névnapjai, Morgan név becézése és más érdekességek:

● A Morgan név eredete: angol

● A Morgan név jelentése:

tengeren született, tengerész, tengermelléki

● A Morgan név becézése / Morgan becenevei:

Morgi, Morgó, Morgesz, Morgu, Orgi, Ogi

● Morgan névnapja:

június 9.június 26.augusztus 28.
● A Morgan név típusa: M betűs férfi név / fiúnév
● A Morgan név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Morgan névről? Görgess lejjebb!
A Morgan az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Morgan névről

● A Morgan név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Morgan név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Morgan névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Morgan név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Morgan név ? Jó helyen jársz!
A Morgan: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Morgan név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Morgan név magánhangzói: A, O,
A Morgan név mássalhangzói: G, M, N, R,
A Morgan név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Morgan névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Morgan névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Morgan névvel kapcsolatban. a Morgan név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Morgan név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Morgan név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Morgan névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Morgan név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Morgan nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Morgan névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!