Polidor - A Polidor név jelentése, Polidor névnapjai, Polidor név becézése és más érdekességek:

● A Polidor név eredete: görög

● A Polidor név jelentése:

adakozó, bőkezű

● A Polidor név becézése / Polidor becenevei:

Poli, Polika, Polcsi, Polka, Oli, Olika, Olcsi

● Polidor névnapja:

április 10.
● A Polidor név típusa: P betűs férfi név / fiúnév
● A Polidor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Polidor névről? Görgess lejjebb!
A Polidor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Polidor névről

● A Polidor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Polidor név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Polidor névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Polidor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Polidor név ? Jó helyen jársz!
A Polidor: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Polidor név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Polidor név magánhangzói: I, O,
A Polidor név mássalhangzói: D, L, P, R,
A Polidor név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Polidor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Polidor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Polidor névvel kapcsolatban. a Polidor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Polidor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Polidor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Polidor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Polidor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Polidor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Polidor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!