Pantaleon - A Pantaleon név jelentése, Pantaleon névnapjai, Pantaleon név becézése és más érdekességek:

● A Pantaleon név eredete: görög

● A Pantaleon név jelentése:

mindenkivel szemben könyörületes

● A Pantaleon név becézése / Pantaleon becenevei:

Panti, Pantus, Leon, Leonka, Panta, Pantó

● Pantaleon névnapja:

július 27.
● A Pantaleon név típusa: P betűs férfi név / fiúnév
● A Pantaleon név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Pantaleon névről? Görgess lejjebb!
A Pantaleon az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Pantaleon névről

● A Pantaleon név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Pantaleon név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Pantaleon névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Pantaleon név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Pantaleon név ? Jó helyen jársz!
A Pantaleon: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Pantaleon név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Pantaleon név magánhangzói: A, E, O,
A Pantaleon név mássalhangzói: L, N, P, T,
A Pantaleon név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Pantaleon névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Pantaleon névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Pantaleon névvel kapcsolatban. a Pantaleon név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Pantaleon név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Pantaleon név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Pantaleon névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Pantaleon név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Pantaleon nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Pantaleon névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!