Pongrác - A Pongrác név jelentése, Pongrác névnapjai, Pongrác név becézése és más érdekességek:

● A Pongrác név eredete: latin

● A Pongrác név jelentése:

mindenható erő

● A Pongrác név becézése / Pongrác becenevei:

Pongó, Pongóka, Pongi, Pongorka

● Pongrác névnapja:

május 12.
● A Pongrác név típusa: P betűs férfi név / fiúnév
● A Pongrác név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Pongrác névről? Görgess lejjebb!
A Pongrác az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Pongrác névről

● A Pongrác név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Pongrác név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + C ( 3 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Pongrác névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Pongrác név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Pongrác név ? Jó helyen jársz!
A Pongrác: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Pongrác név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Pongrác név magánhangzói: Á, O,
A Pongrác név mássalhangzói: C, G, N, P, R,
A Pongrác név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Pongrác névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Pongrác névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Pongrác névvel kapcsolatban. a Pongrác név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Pongrác név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Pongrác név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Pongrác névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Pongrác név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Pongrác nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Pongrác névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!