Pongor - A Pongor név jelentése, Pongor névnapjai, Pongor név becézése és más érdekességek:

● A Pongor név eredete: latin - magyar

● A Pongor név jelentése:

mindenható erő ( A Pongrác régi magyar formája )

● A Pongor név becézése / Pongor becenevei:

Pongó, Pongóka, Pongi, Pongorka, Ongi, Ongor

● Pongor névnapja:

május 12.
● A Pongor név típusa: P betűs férfi név / fiúnév
● A Pongor név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Pongor névről? Görgess lejjebb!
A Pongor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Pongor névről

● A Pongor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Pongor név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Pongor névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Pongor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Pongor név ? Jó helyen jársz!
A Pongor: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Pongor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Pongor név magánhangzói: O,
A Pongor név mássalhangzói: G, N, P, R,
A Pongor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Pongor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Pongor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Pongor névvel kapcsolatban. a Pongor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Pongor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Pongor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Pongor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Pongor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Pongor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Pongor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!