Pellegrin - A Pellegrin név jelentése, Pellegrin névnapjai, Pellegrin név becézése és más érdekességek:

● A Pellegrin név eredete: latin

● A Pellegrin név jelentése:

jövevény, zarándok

● A Pellegrin név becézése / Pellegrin becenevei:

Peli, Pelike, Pelkó, Pelu, Legri, Rin

● Pellegrin névnapja:

május 2.május 16.
● A Pellegrin név típusa: P betűs férfi név / fiúnév
● A Pellegrin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Pellegrin névről? Görgess lejjebb!
A Pellegrin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Pellegrin névről

● A Pellegrin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Pellegrin név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 53 ( 5 + 3 )
A Pellegrin névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Pellegrin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Pellegrin név ? Jó helyen jársz!
A Pellegrin: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Pellegrin név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Pellegrin név magánhangzói: E, I,
A Pellegrin név mássalhangzói: G, L, N, P, R,
A Pellegrin név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Pellegrin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Pellegrin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Pellegrin névvel kapcsolatban. a Pellegrin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Pellegrin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Pellegrin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Pellegrin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Pellegrin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Pellegrin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Pellegrin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!