Szólát - A Szólát név jelentése, Szólát névnapjai, Szólát név becézése és más érdekességek:

● A Szólát név eredete: szláv - magyar

● A Szólát név jelentése:

Árpád fejedelem egyik vezérének neve ( A Szórád régi magyar alakváltozata. )

● A Szólát név becézése / Szólát becenevei:

Szoli, Szolika, Szólus, Szólka, Láti, Látus, Látó

● Szólát névnapja:

július 13.július 17.
● A Szólát név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szólát név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szólát névről? Görgess lejjebb!
A Szólát az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szólát névről

● A Szólát név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szólát név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + Ó ( 6 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Szólát névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Szólát név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szólát név ? Jó helyen jársz!
A Szólát: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szólát név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Szólát név magánhangzói: Á, Ó,
A Szólát név mássalhangzói: SZ, L, T,
A Szólát név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szólát névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szólát névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szólát névvel kapcsolatban. a Szólát név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szólát név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szólát név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szólát névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szólát név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szólát nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szólát névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!