Zsadány - A Zsadány név jelentése, Zsadány névnapjai, Zsadány név becézése és más érdekességek:

● A Zsadány név eredete: magyar

● A Zsadány név jelentése:

váró, várakozó

● A Zsadány név becézése / Zsadány becenevei:

Zsadi, Zsadika, Zsazsa, Zsada, Adány, Adó, Adi

● Zsadány névnapja:

augusztus 23.
● A Zsadány név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zsadány név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsadány névről? Görgess lejjebb!
A Zsadány az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsadány névről

● A Zsadány név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsadány név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Zsadány névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Zsadány név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsadány név ? Jó helyen jársz!
A Zsadány: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zsadány név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zsadány név magánhangzói: A, Á,
A Zsadány név mássalhangzói: NY, ZS, D,
A Zsadány név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zsadány névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zsadány névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 154 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsadány névvel kapcsolatban. a Zsadány név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsadány név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsadány név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsadány névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsadány név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsadány nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsadány névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!