Zovárd - A Zovárd név jelentése, Zovárd névnapjai, Zovárd név becézése és más érdekességek:

● A Zovárd név eredete: A Zovárd név eredetéről nincsenek adataink

● A Zovárd név jelentése:

A Zovárd név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Zovárd név becézése / Zovárd becenevei:

Zovi, Zovika, Várdi, Várdus, Várduka, Várdó

● Zovárd névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zovárd név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zovárd név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zovárd névről? Görgess lejjebb!
A Zovárd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zovárd névről

● A Zovárd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zovárd név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + O ( 6 ) + V ( 4 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Zovárd névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Zovárd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zovárd név ? Jó helyen jársz!
A Zovárd: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zovárd név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zovárd név magánhangzói: Á, O,
A Zovárd név mássalhangzói: D, R, V, Z,
A Zovárd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zovárd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zovárd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zovárd névvel kapcsolatban. a Zovárd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zovárd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zovárd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zovárd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zovárd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zovárd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zovárd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!