Anitra - Az Anitra név jelentése, Anitra névnapjai, Anitra név becézése és más érdekességek:

● Az Anitra név eredete: norvég

● Az Anitra név jelentése:

Ibsen Peer Gynt című darabjában egy szereplő neve

● Az Anitra név becézése / Anitra becenevei:

Nitra, Nitrus, Ani, Anika

● Anitra névnapja:

július 26.
● Az Anitra név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Anitra név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Anitra névről? Görgess lejjebb!
Az Anitra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Anitra névről

● Az Anitra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Anitra név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Anitra névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Anitra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Anitra név ? Jó helyen jársz!
Az Anitra: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Anitra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Anitra név magánhangzói: A, I,
Az Anitra név mássalhangzói: N, R, T,
Az Anitra név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Anitra névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Anitra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Anitra névvel kapcsolatban. az Anitra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Anitra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Anitra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Anitra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Anitra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Anitra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Anitra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!