Borbolya - A Borbolya név jelentése, Borbolya névnapjai, Borbolya név becézése és más érdekességek:

● A Borbolya név eredete: magyar

● A Borbolya név jelentése:

borbolya ( növény )

● A Borbolya név becézése / Borbolya becenevei:

Bori, Bolya, Bolyus, Bolyi, Bobó

● Borbolya névnapja:

március 11.
● A Borbolya név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Borbolya név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Borbolya névről? Görgess lejjebb!
A Borbolya az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Borbolya névről

● A Borbolya név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Borbolya név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + Y ( 7 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Borbolya névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Borbolya név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Borbolya név ? Jó helyen jársz!
A Borbolya: 8 betűből álló női név / lánynév
A Borbolya név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Borbolya név magánhangzói: A, O,
A Borbolya név mássalhangzói: LY, B, R,
A Borbolya név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Borbolya névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Borbolya névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Borbolya névvel kapcsolatban. a Borbolya név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Borbolya név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Borbolya név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Borbolya névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Borbolya név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Borbolya nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Borbolya névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!