Bársonyka - A Bársonyka név jelentése, Bársonyka névnapjai, Bársonyka név becézése és más érdekességek:

● A Bársonyka név eredete: magyar

● A Bársonyka név jelentése:

bársony ( A Bársony név kicsinyítőképzős alakja )

● A Bársonyka név becézése / Bársonyka becenevei:

Bársika, Sonyi, Sonyka, Ársi

● Bársonyka névnapja:

május 25.június 27.
● A Bársonyka név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Bársonyka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bársonyka névről? Görgess lejjebb!
A Bársonyka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bársonyka névről

● A Bársonyka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bársonyka név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + S ( 1 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Bársonyka névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Bársonyka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bársonyka név ? Jó helyen jársz!
A Bársonyka: 9 betűből álló női név / lánynév
A Bársonyka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Bársonyka név magánhangzói: A, Á, O,
A Bársonyka név mássalhangzói: NY, B, K, R, S,
A Bársonyka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Bársonyka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Bársonyka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bársonyka névvel kapcsolatban. a Bársonyka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bársonyka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bársonyka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bársonyka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bársonyka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bársonyka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bársonyka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!