Dejte - A Dejte név jelentése, Dejte névnapjai, Dejte név becézése és más érdekességek:

● A Dejte név eredete: szláv

● A Dejte név jelentése:

A Dejte név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Dejte név becézése / Dejte becenevei:

Deji, Dejkó, Eji, Ejte

● Dejte névnapja:

április 20.
● A Dejte név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Dejte név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dejte névről? Görgess lejjebb!
A Dejte az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dejte névről

● A Dejte név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dejte név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + E ( 5 ) + J ( 1 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) = 17 ( 1 + 7 )
A Dejte névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Dejte név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dejte név ? Jó helyen jársz!
A Dejte: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Dejte név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Dejte név magánhangzói: E,
A Dejte név mássalhangzói: D, J, T,
A Dejte név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Dejte névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Dejte névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dejte névvel kapcsolatban. a Dejte név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dejte név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dejte név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dejte névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dejte név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dejte nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dejte névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!