Dezsider - A Dezsider név jelentése, Dezsider névnapjai, Dezsider név becézése és más érdekességek:

● A Dezsider név eredete: latin - magyar

● A Dezsider név jelentése:

óhajtott, kívánt ( gyermek ) ( A Dezső régi magyar alakja. )

● A Dezsider név becézése / Dezsider becenevei:

Dezse, Dezsi, Zsider, Zsi

● Dezsider névnapja:

február 11.május 23.május 30.november 15.december 15.december 18.
● A Dezsider név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Dezsider név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dezsider névről? Görgess lejjebb!
A Dezsider az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dezsider névről

● A Dezsider név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dezsider név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + E ( 5 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Dezsider névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Dezsider név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dezsider név ? Jó helyen jársz!
A Dezsider: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Dezsider név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Dezsider név magánhangzói: E, I,
A Dezsider név mássalhangzói: ZS, D, R,
A Dezsider név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Dezsider névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Dezsider névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dezsider névvel kapcsolatban. a Dezsider név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dezsider név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dezsider név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dezsider névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dezsider név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dezsider nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dezsider névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!