Deodát - A Deodát név jelentése, Deodát névnapjai, Deodát név becézése és más érdekességek:

● A Deodát név eredete: latin

● A Deodát név jelentése:

Istentől adott ( Az Adeodát rövidüléséből önállósult. )

● A Deodát név becézése / Deodát becenevei:

Deo, Deus, Dáti, Dátus, Odi

● Deodát névnapja:

június 19.június 26.november 8.
● A Deodát név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Deodát név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Deodát névről? Görgess lejjebb!
A Deodát az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Deodát névről

● A Deodát név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Deodát név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + D ( 4 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Deodát névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Deodát név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Deodát név ? Jó helyen jársz!
A Deodát: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Deodát név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Deodát név magánhangzói: Á, E, O,
A Deodát név mássalhangzói: D, T,
A Deodát név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Deodát névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Deodát névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Deodát névvel kapcsolatban. a Deodát név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Deodát név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Deodát név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Deodát névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Deodát név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Deodát nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Deodát névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!