Dengezik - A Dengezik név jelentése, Dengezik névnapjai, Dengezik név becézése és más érdekességek:

● A Dengezik név eredete: magyar

● A Dengezik név jelentése:

Attila egyik fiának neve

● A Dengezik név becézése / Dengezik becenevei:

Demgi, Dengu, Gezi, Gezike, Dengó

● Dengezik névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Dengezik név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Dengezik név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dengezik névről? Görgess lejjebb!
A Dengezik az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dengezik névről

● A Dengezik név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dengezik név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + E ( 5 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Dengezik névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Dengezik név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dengezik név ? Jó helyen jársz!
A Dengezik: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Dengezik név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Dengezik név magánhangzói: E, I,
A Dengezik név mássalhangzói: D, G, K, N, Z,
A Dengezik név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Dengezik névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Dengezik névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 216 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 119 női név / lány név és 97 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dengezik névvel kapcsolatban. a Dengezik név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dengezik név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dengezik név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dengezik névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dengezik név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dengezik nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dengezik névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!