Engelbert - Az Engelbert név jelentése, Engelbert névnapjai, Engelbert név becézése és más érdekességek:

● Az Engelbert név eredete: germán

● Az Engelbert név jelentése:

híres az angolok között

● Az Engelbert név becézése / Engelbert becenevei:

Engel, Engusz, Berti, Bertusz

● Engelbert névnapja:

július 10.november 7.
● Az Engelbert név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Engelbert név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Engelbert névről? Görgess lejjebb!
Az Engelbert az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Engelbert névről

● Az Engelbert név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Engelbert név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) = 43 ( 4 + 3 )
Az Engelbert névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Engelbert név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Engelbert név ? Jó helyen jársz!
Az Engelbert: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Engelbert név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Engelbert név magánhangzói: E,
Az Engelbert név mássalhangzói: B, G, L, N, R, T,
Az Engelbert név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Engelbert névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Engelbert névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Engelbert névvel kapcsolatban. az Engelbert név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Engelbert név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Engelbert név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Engelbert névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Engelbert név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Engelbert nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Engelbert névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!