Godó - A Godó név jelentése, Godó névnapjai, Godó név becézése és más érdekességek:

● A Godó név eredete: német

● A Godó név jelentése:

( Több Gott-tal kezdődő név önállósult becézője )

● A Godó név becézése / Godó becenevei:

Godi, Godus, Godóka, Dodó

● Godó névnapja:

január 16.május 26.
● A Godó név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Godó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Godó névről? Görgess lejjebb!
A Godó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Godó névről

● A Godó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Godó név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + O ( 6 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Godó névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Godó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Godó név ? Jó helyen jársz!
A Godó: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
A Godó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Godó név magánhangzói: O, Ó,
A Godó név mássalhangzói: D, G,
A Godó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Godó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Godó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Godó névvel kapcsolatban. a Godó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Godó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Godó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Godó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Godó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Godó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Godó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!