Gabos - A Gabos név jelentése, Gabos névnapjai, Gabos név becézése és más érdekességek:

● A Gabos név eredete: héber

● A Gabos név jelentése:

Isten embere, Isten bajnoka ( A Gábor önállósult becézője)

● A Gabos név becézése / Gabos becenevei:

Gabó, Gabi, Gabóka, Abos, Aboska

● Gabos névnapja:

február 27.szeptember 29.
● A Gabos név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gabos név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gabos névről? Görgess lejjebb!
A Gabos az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gabos névről

● A Gabos név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gabos név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) = 17 ( 1 + 7 )
A Gabos névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Gabos név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gabos név ? Jó helyen jársz!
A Gabos: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gabos név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Gabos név magánhangzói: A, O,
A Gabos név mássalhangzói: B, G, S,
A Gabos név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gabos névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gabos névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gabos névvel kapcsolatban. a Gabos név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gabos név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gabos név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gabos névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gabos név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gabos nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gabos névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!