Gisó - A Gisó név jelentése, Gisó névnapjai, Gisó név becézése és más érdekességek:

● A Gisó név eredete: magyar

● A Gisó név jelentése:

A Gisó név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Gisó név becézése / Gisó becenevei:

Gisi, Gisike, Gisóka, Sóka, Sóci, Isó

● Gisó névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Gisó név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gisó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gisó névről? Görgess lejjebb!
A Gisó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gisó névről

● A Gisó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gisó név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Ó ( 6 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Gisó névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Gisó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gisó név ? Jó helyen jársz!
A Gisó: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gisó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Gisó név magánhangzói: I, Ó,
A Gisó név mássalhangzói: G, S,
A Gisó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gisó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gisó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 125 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 69 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gisó névvel kapcsolatban. a Gisó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gisó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gisó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gisó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gisó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gisó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gisó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!