Honorina - A Honorina név jelentése, Honorina névnapjai, Honorina név becézése és más érdekességek:

● A Honorina név eredete: latin

● A Honorina név jelentése:

tiszteletreméltó ( A Honória továbbképzése )

● A Honorina név becézése / Honorina becenevei:

Norina, Rina, Nori, Norika, Honika, Honci

● Honorina névnapja:

szeptember 10.szeptember 30.
● A Honorina név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Honorina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Honorina névről? Görgess lejjebb!
A Honorina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Honorina névről

● A Honorina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Honorina név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 49 ( 4 + 9 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Honorina névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Honorina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Honorina név ? Jó helyen jársz!
A Honorina: 8 betűből álló női név / lánynév
A Honorina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Honorina név magánhangzói: A, I, O,
A Honorina név mássalhangzói: H, N, R,
A Honorina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Honorina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Honorina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Honorina névvel kapcsolatban. a Honorina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Honorina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Honorina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Honorina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Honorina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Honorina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Honorina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!