Honorka - A Honorka név jelentése, Honorka névnapjai, Honorka név becézése és más érdekességek:

● A Honorka név eredete: latin

● A Honorka név jelentése:

tiszteletreméltó ( A Honória becézett alakváltozata )

● A Honorka név becézése / Honorka becenevei:

Norka, Norcsi, Nori, Honi, Honci

● Honorka névnapja:

szeptember 10.szeptember 30.
● A Honorka név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Honorka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Honorka névről? Görgess lejjebb!
A Honorka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Honorka névről

● A Honorka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Honorka név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Honorka névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Honorka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Honorka név ? Jó helyen jársz!
A Honorka: 7 betűből álló női név / lánynév
A Honorka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Honorka név magánhangzói: A, O,
A Honorka név mássalhangzói: H, K, N, R,
A Honorka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Honorka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Honorka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Honorka névvel kapcsolatban. a Honorka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Honorka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Honorka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Honorka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Honorka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Honorka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Honorka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!