Honóra - A Honóra név jelentése, Honóra névnapjai, Honóra név becézése és más érdekességek:

● A Honóra név eredete: latin

● A Honóra név jelentése:

tiszteletreméltó ( A Honória és a Honoráta rövidülése )

● A Honóra név becézése / Honóra becenevei:

Honi, Nóra, Nórus, Norcsi, Norika, Norcsika

● Honóra névnapja:

szeptember 10.szeptember 30.
● A Honóra név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Honóra név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Honóra névről? Görgess lejjebb!
A Honóra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Honóra névről

● A Honóra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Honóra név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Honóra névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Honóra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Honóra név ? Jó helyen jársz!
A Honóra: 6 betűből álló női név / lánynév
A Honóra név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Honóra név magánhangzói: A, O, Ó,
A Honóra név mássalhangzói: H, N, R,
A Honóra név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Honóra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Honóra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Honóra névvel kapcsolatban. a Honóra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Honóra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Honóra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Honóra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Honóra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Honóra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Honóra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!