Jáde - A Jáde név jelentése, Jáde névnapjai, Jáde név becézése és más érdekességek:

● A Jáde név eredete: spanyol

● A Jáde név jelentése:

jáde ( féldrágakő )

● A Jáde név becézése / Jáde becenevei:

Jádus, Jádika, Jádécska, Ádi, Ádus, Áduka

● Jáde névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Jáde név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jáde név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jáde névről? Görgess lejjebb!
A Jáde az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jáde névről

● A Jáde név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jáde név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + Á ( 1 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Jáde névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Jáde név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jáde név ? Jó helyen jársz!
A Jáde: 4 betűből álló női név / lánynév
A Jáde név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Jáde név magánhangzói: Á, E,
A Jáde név mássalhangzói: D, J,
A Jáde név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Jáde névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jáde névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 142 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jáde névvel kapcsolatban. a Jáde név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jáde név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jáde név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jáde névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jáde név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jáde nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jáde névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!