Jente - A Jente név jelentése, Jente névnapjai, Jente név becézése és más érdekességek:

● A Jente név eredete: fríz

● A Jente név jelentése:

Jahve megkegyelmezett ( A Johanna fríz alakváltozata )

● A Jente név becézése / Jente becenevei:

Jentus, Jentuka, Jenci, Enti, Entus

● Jente névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Jente név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jente név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jente névről? Görgess lejjebb!
A Jente az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jente névről

● A Jente név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jente név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Jente névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Jente név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jente név ? Jó helyen jársz!
A Jente: 5 betűből álló női név / lánynév
A Jente név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Jente név magánhangzói: E,
A Jente név mássalhangzói: J, N, T,
A Jente név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Jente névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jente névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 142 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jente névvel kapcsolatban. a Jente név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jente név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jente név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jente névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jente név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jente nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jente névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!