Juvenál - A Juvenál név jelentése, Juvenál névnapjai, Juvenál név becézése és más érdekességek:

● A Juvenál név eredete: latin

● A Juvenál név jelentése:

ifjú, fiatalos

● A Juvenál név becézése / Juvenál becenevei:

Juvi, Juvika, Juvci, Juvka, Veni, Venál

● Juvenál névnapja:

május 3.
● A Juvenál név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Juvenál név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Juvenál névről? Görgess lejjebb!
A Juvenál az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Juvenál névről

● A Juvenál név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Juvenál név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Juvenál névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Juvenál név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Juvenál név ? Jó helyen jársz!
A Juvenál: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Juvenál név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Juvenál név magánhangzói: Á, E, U,
A Juvenál név mássalhangzói: J, L, N, V,
A Juvenál név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Juvenál névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Juvenál névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Juvenál névvel kapcsolatban. a Juvenál név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Juvenál név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Juvenál név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Juvenál névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Juvenál név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Juvenál nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Juvenál névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!