Jermák - A Jermák név jelentése, Jermák névnapjai, Jermák név becézése és más érdekességek:

● A Jermák név eredete: görög - orosz

● A Jermák név jelentése:

Hermész ( isten ) népe

● A Jermák név becézése / Jermák becenevei:

Jermi, Mák, Máki, Mákus

● Jermák névnapja:

augusztus 28.
● A Jermák név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Jermák név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jermák névről? Görgess lejjebb!
A Jermák az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jermák névről

● A Jermák név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jermák név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + Á ( 1 ) + K ( 2 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Jermák névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Jermák név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jermák név ? Jó helyen jársz!
A Jermák: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Jermák név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Jermák név magánhangzói: Á, E,
A Jermák név mássalhangzói: J, K, M, R,
A Jermák név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Jermák névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Jermák névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 141 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 61 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jermák névvel kapcsolatban. a Jermák név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jermák név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jermák név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jermák névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jermák név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jermák nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jermák névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!