Jonatán - A Jonatán név jelentése, Jonatán névnapjai, Jonatán név becézése és más érdekességek:

● A Jonatán név eredete: héber ( bibliai )

● A Jonatán név jelentése:

Isten ajándéka.

● A Jonatán név becézése / Jonatán becenevei:

Joni, Natán, Natánka, Nati, Jona

● Jonatán névnapja:

augusztus 24.december 29.
● A Jonatán név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Jonatán név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jonatán névről? Görgess lejjebb!
A Jonatán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jonatán névről

● A Jonatán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jonatán név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Jonatán névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Jonatán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jonatán név ? Jó helyen jársz!
A Jonatán: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Jonatán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Jonatán név magánhangzói: A, Á, O,
A Jonatán név mássalhangzói: J, N, T,
A Jonatán név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Jonatán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Jonatán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 141 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 61 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jonatán névvel kapcsolatban. a Jonatán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jonatán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jonatán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jonatán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jonatán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jonatán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jonatán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!