Jeremiás - A Jeremiás név jelentése, Jeremiás névnapjai, Jeremiás név becézése és más érdekességek:

● A Jeremiás név eredete: héber - görög - latin

● A Jeremiás név jelentése:

Isten felemel

● A Jeremiás név becézése / Jeremiás becenevei:

Jeremi, Jerke, Jerkó, Miás, Miáska, Jeri

● Jeremiás névnapja:

május 1.június 7.
● A Jeremiás név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Jeremiás név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jeremiás névről? Görgess lejjebb!
A Jeremiás az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jeremiás névről

● A Jeremiás név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jeremiás név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Jeremiás névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Jeremiás név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jeremiás név ? Jó helyen jársz!
A Jeremiás: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Jeremiás név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Jeremiás név magánhangzói: Á, E, I,
A Jeremiás név mássalhangzói: J, M, R, S,
A Jeremiás név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Jeremiás névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Jeremiás névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jeremiás névvel kapcsolatban. a Jeremiás név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jeremiás név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jeremiás név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jeremiás névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jeremiás név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jeremiás nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jeremiás névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!