Juliánusz - A Juliánusz név jelentése, Juliánusz névnapjai, Juliánusz név becézése és más érdekességek:

● A Juliánusz név eredete: latin

● A Juliánusz név jelentése:

a Julius nemzetséghez tartozó férfi.

● A Juliánusz név becézése / Juliánusz becenevei:

Liánusz, Lián, Julio, Julka, Uli, Nuszi

● Juliánusz névnapja:

január 9.március 8.május 22.
● A Juliánusz név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Juliánusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Juliánusz névről? Görgess lejjebb!
A Juliánusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Juliánusz névről

● A Juliánusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Juliánusz név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Juliánusz névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Juliánusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Juliánusz név ? Jó helyen jársz!
A Juliánusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Juliánusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Juliánusz név magánhangzói: Á, I, U,
A Juliánusz név mássalhangzói: SZ, J, L, N,
A Juliánusz név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Juliánusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Juliánusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Juliánusz névvel kapcsolatban. a Juliánusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Juliánusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Juliánusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Juliánusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Juliánusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Juliánusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Juliánusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!