Kristóf - A Kristóf név jelentése, Kristóf névnapjai, Kristóf név becézése és más érdekességek:

● A Kristóf név eredete: görög

● A Kristóf név jelentése:

Krisztust hordozó

● A Kristóf név becézése / Kristóf becenevei:

Kristófka, Kristi, Istó, Kristike, Kristu, Kris

● Kristóf névnapja:

március 15.március 25.május 9.július 25.október 31.
● A Kristóf név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kristóf név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kristóf névről? Görgess lejjebb!
A Kristóf az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kristóf névről

● A Kristóf név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kristóf név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + T ( 2 ) + Ó ( 6 ) + F ( 6 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Kristóf névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Kristóf név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kristóf név ? Jó helyen jársz!
A Kristóf: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kristóf név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Kristóf név magánhangzói: I, Ó,
A Kristóf név mássalhangzói: F, K, R, S, T,
A Kristóf név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kristóf névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kristóf névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kristóf névvel kapcsolatban. a Kristóf név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kristóf név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kristóf név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kristóf névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kristóf név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kristóf nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kristóf névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!