Liberátusz - A Liberátusz név jelentése, Liberátusz névnapjai, Liberátusz név becézése és más érdekességek:

● A Liberátusz név eredete: latin

● A Liberátusz név jelentése:

felszabadított

● A Liberátusz név becézése / Liberátusz becenevei:

Libi, Libe, Libu, Libó, Rátusz, Tuszka, Tuszi

● Liberátusz névnapja:

december 30.augusztus 17.
● A Liberátusz név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Liberátusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Liberátusz névről? Görgess lejjebb!
A Liberátusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Liberátusz névről

● A Liberátusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Liberátusz név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Liberátusz névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Liberátusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Liberátusz név ? Jó helyen jársz!
A Liberátusz: 10 betűből álló férfi név / fiúnév
A Liberátusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Liberátusz név magánhangzói: Á, E, I, U,
A Liberátusz név mássalhangzói: SZ, B, L, R, T,
A Liberátusz név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Liberátusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Liberátusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Liberátusz névvel kapcsolatban. a Liberátusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Liberátusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Liberátusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Liberátusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Liberátusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Liberátusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Liberátusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!