Lora - A Lora név jelentése, Lora névnapjai, Lora név becézése és más érdekességek:

● A Lora név eredete: latin

● A Lora név jelentése:

babérfa, babérkoszorú ( A Laura becéző alakváltozata )

● A Lora név becézése / Lora becenevei:

Lorácska, Lorus, Lorci, Lorcika

● Lora névnapja:

június 28.október 19.
● A Lora név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lora név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lora névről? Görgess lejjebb!
A Lora az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lora névről

● A Lora név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lora név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Lora névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Lora név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lora név ? Jó helyen jársz!
A Lora: 4 betűből álló női név / lánynév
A Lora név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Lora név magánhangzói: A, O,
A Lora név mássalhangzói: L, R,
A Lora név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Lora névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lora névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lora névvel kapcsolatban. a Lora név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lora név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lora név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lora névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lora név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lora nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lora névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!