Lorna - A Lorna név jelentése, Lorna névnapjai, Lorna név becézése és más érdekességek:

● A Lorna név eredete: skót

● A Lorna név jelentése:

Lorn ( helység ) nevéből

● A Lorna név becézése / Lorna becenevei:

Lornus, Lornika, Lornuci, Lornácska

● Lorna névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Lorna név típusa: L betűs női név / lány név
● A Lorna név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lorna névről? Görgess lejjebb!
A Lorna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lorna névről

● A Lorna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lorna név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Lorna névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Lorna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lorna név ? Jó helyen jársz!
A Lorna: 5 betűből álló női név / lány név
A Lorna név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
A Lorna név magánhangzói: A, O,
A Lorna név mássalhangzói: L, N, R,
A Lorna név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Lorna névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Lorna névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 241 db L betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 165 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lorna névvel kapcsolatban. a Lorna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lorna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lorna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lorna névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lorna név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lorna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lorna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!