Lorena - A Lorena név jelentése, Lorena névnapjai, Lorena név becézése és más érdekességek:

● A Lorena név eredete: olasz

● A Lorena név jelentése:

lotaringiai ( A Loréna alakváltozata )

● A Lorena név becézése / Lorena becenevei:

Réna, Réni, Rénus, Loren, Loréni, Lorénka

● Lorena névnapja:

október 8.
● A Lorena név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lorena név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lorena névről? Görgess lejjebb!
A Lorena az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lorena névről

● A Lorena név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lorena név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Lorena névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Lorena név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lorena név ? Jó helyen jársz!
A Lorena: 6 betűből álló női név / lánynév
A Lorena név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lorena név magánhangzói: A, E, O,
A Lorena név mássalhangzói: L, N, R,
A Lorena név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Lorena névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lorena névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lorena névvel kapcsolatban. a Lorena név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lorena név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lorena név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lorena névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lorena név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lorena nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lorena névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!